Compliance Organiser©

Hoe gaat u om met alle juridische en andere verplichtingen die op uw organisatie rusten? Aan u de taak om een strategie en een beleid te ontwikkelen zodat u compliant bent. Wij kunnen u helpen uw organisatie compliant te maken en te houden door structuur aan te brengen in de compliance activiteiten en de wetgeving te vertalen naar de werkvloer. Samen met onze zusterorganisatie Visuall hebben wij speciaal daarvoor de Compliance Organiser© ontwikkeld.

De Compliance Organiser© is een framework voor compliance, dat u helpt om de zaken zeer structureel aan te pakken. Het stelt uw compliance officer in staat om volgens de juiste stappen de nodige wijzigingen in uw organisatie door te voeren. Door samen met u controlemechanismen aan te brengen, kunt u ook op het gebied van compliance controle uitvoeren en processen beter managen.

Onze consultants helpen u om de Compliance Organiser© in elk onderdeel van uw organisatie te implementeren. Deze geïntegreerde benadering maakt het mogelijk om op elk moment te controleren of uw organisatie nog voldoet aan alle wetten en regels. Op die manier is bijvoorbeeld goed te voorspellen of vereiste vergunningen daadwerkelijk worden verleend. Door de inzichtelijkheid van de Compliance Organiser© zullen ook de kosten van uw audits flink meevallen.